Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Πρόγραμμα Εθελοντισμού «DID YOU KNOW» για 8 μήνες, στο Brasov της Ρουμανίας

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Wild Carpathia” προκηρύσσει 2 θέσεις Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 8 μηνών, στο όμορφο Brasov της Ρουμανίας, από 1/7/17 – 28/2/18 .
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Erasmus+ και καλύπτει στους εθελοντές διαμονή, πλήρη διατροφή, αεροπορικά εισιτήρια, ασφάλιση και ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό για τα προσωπικά έξοδα του εθελοντή.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, 8 εθελοντές από Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία και Εσθονία θα απασχοληθούν σε δράσεις προώθησης της ιδέας του εθελοντισμού καθώς και του προγράμματος Erasmus+, και θα συνδράμουν στη λειτουργία του κέντρου εθελοντισμού της πόλης, Volunteer Center Brasov (CVB).

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη, ενώ θα προσφέρουν ταυτόχρονα στο κοινωνικό σύνολο.

Δείτε αναλυτικά όλη την πληροφόρηση εδώ: https://youineurope.gr/2017/04/11/evs-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-8-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-brasov-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF/

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/νέες ηλικίας 18-30 ετών. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό τους κι ένα motivation letter στο email youineurope.evs@gmail.com, μέχρι την Τρίτη 25 Απριλίου 2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.