Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ο δικός μας Κώστας Πουντζουκίδης προπονητής Ταε Κβο Ντο του Λιμενικού Σώματος

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η διαταγή για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που ανήκουν στις κατηγορίες προπονητών για όλα τα αθλήματα που θα συμμετέχει το Λ.Σ. με ομάδα για το έτος 2017. 
Πρωταθλήματα όπως τα τα Πανελληνία πρωταθλήματα και Κύπελλα των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφάλειας που διοργανώνονται από την εκάστοτε αναγνωρισμένη Ομοσπονδία σε συνεργασία με το ΑΣΑΕΔ.

Για το άθλημα του tae kwon do (w.t.f.) το Λιμενικό Σώμα επέλεξε ως προπονητή του τον Κιλκισιώτη Πουντζουκίδη Κων/νο του αθλητικού συλλόγου “Άθλος” Κιλκίς. Μια θέση που τιμά τον ίδιο αλλά και τον νόμο Κιλκίς από τον οποίο και προέρχεται. 

Ο κ. Πουντζουκίδης εκπροσωπεί το Λιμενικό Σώμα ως προπονητής στο δυναμικό αυτό άθλημα του tae kwon do εδώ και δεκατρία (13) συναπτά έτη, από το 2005 έως και σήμερα, πράγμα που δείχνει την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που κάνει στον τομέα της προπονητικής για το άθλημα του tae kwon do. 

Ο κ. Πουντζουκίδης δήλωσε μετά την ανακοίνωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και της επιλογής του ως προπονητή στην εφημερίδα μας, ότι είναι μια θετική έκβαση για αυτόν αλλά και αναμενόμενη αφού εκπροσωπεί το Λιμενικό Σώμα στην συγκεκριμένη θέση από το 2005 συνεχώς, πράγμα που δείχνει την εμπιστοσύνη του Λ.Σ. προς το πρόσωπο του και κάνει την ευθύνη και την τιμή βαρύτερης και μεγαλύτερης σημασίας γι αυτόν.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά το Αρχηγείο του Λ.Σ. για την εμπιστοσύνη και την ανάθεση αυτής της θέσης και υπογράμμισε ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του Αρχηγείου της Ελληνικής Ακτοφυλακής που τον επέλεξε, αλλά και του ενδόξου αυτού Σώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου