Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ποδοσφαιρική πανδαισία εντός της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο ήταν αυτή που πέρασε για 8 (οκτώ) τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Παιδιά και γονείς χόρτασαν ποδόσφαιρο, ψυχαγωγία και θέαμα σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών με τις Ακαδημίες του ...γειτονικού Ατέρμονα και αυτές του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.
Η αρχή έγινε το πρωί της Κυριακής με τα τμήματα τζούνιορ ''Ίντερ 2007'' και προτζούνιορ ''Ατλέτικο'' των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Κώστα Τσακιρίδη αντίστοιχα . Αμφότεροι απέδωσαν πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο με τους πρώτους μάλιστα να αγωνίζονται με ηλικιακό μειονέκτημα καθότι αγωνίστηκαν με αντιπάλους κατά ένα έτος μεγαλύτερους.

Ακολούθησαν οι προτζούνιορ του κ Βασίλη Ορμανίδη οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι τους εμφανίζονται ολοένα και πιο καλοί. Την ίδια ώρα οι Προπαίδες ''Ρεάλ 2005'' του κ. Κώστα Ντουντούκη δεν τα κατάφεραν στο αποτέλεσμα στο δύσκολο τεστ με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα Προπαίδων των ερυθρολεύκων οι οποίοι αγωνίστηκαν με ηλικιακό πλεονέκτημα (γεν. 2004). Εντούτοις έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην οργάνωση και ανάπτυξη του παιχνιδιού τους .

Ακολούθησαν οι αγώνες με την Ακαδημία του Ατέρμονα όπου η τζούνιορ ''Μπάρτσα'' του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη φάνηκαν για ακόμη μια φορά βελτιωμένοι παρά το γεγονός ότι γνώρισαν την πρώτη του ήττα για φέτος με σκορ 4-3. Νικηφόρο ήταν το παιχνίδι των προτζούνιορ ''Μάντσεστερ 2009'' του κ. Κώστα Ντουντούκη , ενώ οι τζούνιορ ''Λίβερπουλ του κ. Βασίλη Παμπορίδη κέρδισαν το χειροκρότημα στο ισόπαλο με σκορ 2-2 παιχνίδι τους.

Για τους μικρούς μας μπόμπιρες Μπαμπίνι ίσχυσε το ...κάθε εμπόδιο σε καλό, καθώς η ματαίωση του παιχνιδιού τους με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Ατέρμονα τους έφερε ...αντιμέτωπους με τους γονείς τους. Οργανώθηκε τάχιστα ένα φιλικό Μπαμπίνι Vs Μπαμπάδες και Μαμάδες. Το θέαμα ήταν εκπληκτικό και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια μοναδική Κυριακάτικη οικογενειακή γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.