Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Σύλλογος Τριτέκνων Κιλκίς: "Φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο"

Υπογράφει
ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Κιλκίς "Η Κρηστωνία"
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Κιλκίς «Η ΚΡΗΣΤΩΝΙΑ», ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Επειδή τις τελευταίες ημέρες προσέρχονται μέλη μας και ερωτούν εάν θα διανείμουμε δέματα με τρόφιμα, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι, τα κατά καιρούς δέματα τροφίμων που σας διανέμουμε, αγοράζονται από τις ετήσιες εισφορές των μελών μας οι οποίες είναι 15 ευρώ ανά οικογένεια ετησίως.
Το κράτος δεν μας χορηγεί απολύτως τίποτα από πλευράς τροφίμων, εκτός από λαχανικά και φρούτα και μάλιστα για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 14.400 ευρώ.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ. την 1 Ιανουαρίου 2016 χορηγήθηκαν δέματα τροφίμων και πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας με έξοδα του ταμείου του Συλλόγου, χωρίς καμιά επιβάρυνση των μελών μας, όπως παρακάτω:

Για το έτος 2016 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας 2016 και μοιράστηκαν 150 δέματα για το Πάσχα 2016.

Για το 2017 μοιράστηκαν πάνω 350 δέματα Φεβρουάριο και Μάρτιο, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας 2017 με παράλληλη βράβευση 22 μαθητών παιδιών των μελών μας τα οποία εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για το Πάσχα 2017 αναμέναμε τον Δήμο Κιλκίς να μας στηρίξει με την χορήγηση τροφίμων αλλά τα διανεμηθέντα ήταν αποκλειστικά για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και πρόνοιας, κ. Δημήτριο Τσαντάκη για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας και για την βοήθεια που παράσχει στον Σύλλογό μας.

Επειδή τα έσοδά μας λοιπόν, από τις εισφορές κάλυψαν τις μέχρι τώρα διανομές τροφίμων, τις δύο εκδηλώσεις βασιλόπιτας (2016 & 2017) και την βράβευση μαθητών (2017), καθώς και τα διάφορα λειτουργικά έξοδα του λειτουργίας του γραφείου (αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, αναλωσίμων υλικών εκτύπωσης, καθαριότητας κ.λ.π.) δεν μπορέσαμε προς το παρόν να προμηθευτούμε από το ταμείο μας τρόφιμα για το Πάσχα 2017.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμο Κιλκίς, όταν χορηγηθούν τρόφιμα ή φρούτα θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως μέσω μηνυμάτων στα κινητά σας τηλέφωνα ή τηλεφωνώντας στα σταθερά όσοι δεν έχετε κινητά προς παραλαβή τους.

Η προσπάθεια του Συλλόγου μας είναι να πετύχουμε ευεργετήματα σαν αυτό πληρωμής 50% τελών ύδρευσης.

Επίσης να σας πληροφορήσουμε, ότι η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, η οποία γίνεται καθαρά για αναξιοπαθούσες οικογένειες του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Οπότε θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία και τα αποτελέσματά της.

Κλείνοντας θέλουμε να σας πούμε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς ως Συμβούλιο φροντίζουμε πάντα για το καλύτερο.

Να επισημάνουμε ότι, η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου δεν είναι υποχρέωση μόνο του Δ.Σ. άλλα όλων των μελών του. Συνεπώς σας θέλουμε κοντά μας να μας στηρίζεται η κάθε μιας σας ή ο κάθε ένας σας με τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες σας και την συνεισφοράς παντοιοτρόπως, όσοι δύνασθε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.