Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ατέρμων: Τριήμερο γεμάτο φιλικά για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές

Δελτίο τύπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Ένα τριήμερο γεμάτο φιλικά για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές έλαβε τέλος.
Στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου Ατέρμων, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια επί τρεις ημέρες με τμήματα babini, projounior, jounior και προπαιδικό με συμμετοχή των ομάδων Ατέρμονα, Αξιούπολης, Αλέξανδρου, Μύγδονα, Κριθιάς, Μύγδονα 1, Κένταυρου, Σαββίδη, Καβαλαρίου, Προχώματος, Α.Ε. Εύοσμου, Ερμή Τερπύλου και Μακεδονικού Λητής.
Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία, τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και τους γονείς οι οποίοι με την παρουσία τους ενίσχυσαν την κερκίδα των μικρών μας παικτών. Ευχόμαστε σε όλους σας Καλό Πάσχα αγάπη και Ομόνοια σε όλες τις οικογένειες. 

Ραντεβού μετά τις γιορτές με πολλές πολλές εκπλήξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.