Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Κιλκισιακός: Γκολ από κόρνερ η Μουρατίδου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και επιβλήθηκε για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με 1-0 των Ολυμπιώτισσων Ελασσόνας. 
Το συγκρότημα του Νίκου Κωτάκη πέτυχε έξι νίκες και τέσσερις ήττες (4-1 εντός, 2-3 εκτός) καταλαμβάνοντας τη τρίτη θέση με 18 βαθμούς, έχοντας τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας από τις ομάδες που συμμετείχαν. 

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Κατερίνα Τσαρτσαράκη σταμάτησε σε τετ-α-τετ την Κατσάρα, και από το δεκάλεπτο και μετά ο Κιλκισιακός ανέβασε την απόδοσή του. Σουτ της Σπυριδούλας Γάτσιου στο 10', απόκρουση της Νέστορα και στη συνέχεια η μπάλα στο δεξί δοκάρι. 

Ο ΑΟΚ έπαιζε συνεχώς με ωραίους συνδυασμούς, έφτανε στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν έβρισκε τα καλά σουτ. Στο 40' βολίδα της Κωνσταντίνας Βασιλειάδου έξω από τη περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι η Τσαρτσαράκη είχε σημαντική απόκρουση, και οι παίκτριες της ομάδας μας, άρχισαν να επιτίθενται με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο στη συνέχεια. 

Μεγάλη ευκαιρία στο 50' με τη Γάτσιου, και ακόμη ένα σουτ της πρώτης σκόρερ του ΑΟΚ που σταμάτησε η τερματοφύλακας της Ελασσόνας. Νέα φάση με τη Βασιλειάδου, ενώ στο 70' το σουτ της Χατζούλη βρήκε στη πάνω μεριά του οριζοντίου δοκαριού. 

Τελικά στο 77' μίλησε η κλάση της Ελένης Μουρατίδου, με την αρχηγό να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση κόρνερ! Στο 90' η Καραβασίλη δε μπόρεσε να κάνει το 2-0, και στην εξέλιξη της φάσης η Τσαρτσαράκη σταμάτησε και πάλι σε τετ-α-τετ τη Κατσάρα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Ασκονίδου (60' Καραβασίλη), Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου (83' Παυλίδου), Αναστασιάδου, Αβραμίδου (77' Χατζηγεωργιάδου), Φούρναρη, Γάτσιου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ:
Νέστορα, Φούντα, Κατσαρού, Κοντέλη, Σανιδά, Κατσάρα, Σιαφάκα, Παπαδήμου, Ζουρπαδάνη, Χατζούλη, Ζαχαρούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.