Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Με νίκη έκλεισαν οι Ελπίδες Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σε παιχνίδι που διεξήχθη στην Ευκαρπία οι Ελπίδες Κιλκίς επικράτησαν του Άρη Παντελεήμονα 2-0 και έκλεισαν νικηφόρα την σεζόν. 
Από την αρχή του παιχνιδιού, οι πιτσιρικάδες της Β ομάδος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλεξάνδρου Κιλκίς, επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπαιξαν ωραίο γρήγορο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. 

Ήταν απειλητικοί καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού με πολλές χαμένες ευκαιρίες για γκολ. Το 1-0 έγινε στο 44’ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου έξω από την περιοχή. 

Το 2-0 στο 88’ έκανε ο Μαχμουτάι με ευθύβολο σουτ από τα όρια της περιοχής πέναλτι και μετά από καταπληκτική ασίστ του δεκατετράχρονου Πιπερίδη από τον δεξιό πλάγιο διάδρομο και αφού είχε περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο. Δεν υστέρησε κανένας σε απόδοση ενώ ξεχώρισε ο νεαρός τερματοφύλακας Κιοσές με σταθερές επεμβάσεις.

Σύνθεση: Κιοσές, Σεφερίδης, Μαργαριτόπουλος, Ανανιάδης, Κερτούκα, Λαζαρίδης, Ζαφειρόπουλος, Νικολαΐδης, Μπαλάσκας ( 80’ Πιπερίδης ), Μαυροκεφαλίδης (55’ Μαχμουτάι ), Κουρουζίδης (46’ Παπαδόπουλος ).

Μετά το παιχνίδι, η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, παρουσία και την ποδοσφαιριστών της Α ομάδος, με αφορμή την άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.