Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τι ετοιμάζουν στην παλιά Μεραρχία και αεροδρόμιο του Κιλκίς;

Του απεσταλμένου στο Κιλκίς Γιουσούφ Καραγιουσούφ
Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που κρύβεται σε δυο φαινομενικά εγκαταλειμμένος χώρους του Κιλκίς και ειδικά δίπλα στον Πολυχώρο Γνώσης Sigmaland (Παλιά Λέσχη Κυνηγών); 

Τι μεγάλο ετοιμάζεται άραγε με άκρα μυστικότητα, γύρω από την παλιά 6η Μεραρχία, αλλά και το ανενεργό αεροδρόμιο Κιλκίς; Τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί άραγε στο Κιλκίς στο μέλλον, που ίσως προκαλέσει αλυσίδα σημαντικών γεγονότων...; 

Αν αυτή τη στιγμή επισκεφτείτε την εφαρμογή της Google σχετικά με δορυφορικές απεικονίσεις όλης της γης, την γνωστή Google Earth δηλαδή, και πατήσετε αναζήτηση στην πόλη του Κιλκίς, θα διαπιστώσετε κάτι πολύ παράξενο! Δύο περιοχές είναι "σβησμένες"! Η πρώτη αφορά την περιοχή Δημοτικό στάδιο-Μεραρχία-Sigmaland-κατάστημα ειδών υγιεινής- Lidl και η δεύτερη το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Κάποιοι ίσως πουν, ότι οι συγκεκριμένες περιοχές ήταν πρώην στρατιωτικές εγκαταστάσεις και για αυτό για λόγους ασφαλείας "σβήνονται" πιθανές πληροφορίες. 

Ακούγεται λογικό εν μέρει, αλλά το δημοτικό στάδιο, η Sigmaland και το Lidl δεν αποτελούν στρατικοποιημένο μέρος για να υπάρχει λόγος να σβηστούν. Επιπλέον τόσο το αεροδρόμιο, όσο και η Μεραρχία δεν φυλάσσονται πλέον και είναι προσβάσιμα στον κόσμο. Άρα τι να κρύψεις; Το ακόμη πιο παράξενο είναι πως τα ενεργά στρατόπεδα της περιοχής δεν είναι "σβησμένα"!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ετοιμάζεται κάτι, πολύ, πολύ μεγάλο. Μην τρομάζετε και μην σας μπαίνουν στο μυαλό θεωρίες συνωμοσίας. Οι εκδοχές πολλές, αλλά η πιο έγκυρη λέει πως ιδιώτες και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι από ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κίνα, επέλεξαν τις συγκεκριμένες περιοχές αφού ενδιαφέρονται να στήσουν ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι τύπου Survivor και ακόμη πιο εντυπωσιακό. 

Το αεροδρόμιο θα χρησιμοποιηθεί για πτήσεις ελαφριών αεροσκαφών, αφού παίκτες θα πέφτουν και με αλεξίπτωτα, η Μεραρχία για εσωτερικά γυρίσματα σαν στούντιο, το στάδιο για τις πίστες αγωνισμάτων, το Lidl για φτηνά ψώνια, ενώ στη Sigmaland θα γίνουν τα γυρίσματα του παιδικού Survivor.

Σύντομα αναμένεται να γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.