Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ο Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήρια Επιστολή σε Επιχειρήσεις του Δήμου Παιονίας για τη διανομή κρέατος και άλλων τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ"Ο Δήμος Παιονίας συμμετέχει ως εταίρος σε Κοινωνική Σύμπραξη με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Στο πλαίσιο υλοποίησης του ανωτέρω προγράμματος η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Κιλκίς της οποίας ο Δήμος Παιονίας είναι εταίρος, διένειμε την 6η και 7η Απριλίου 2017 στους ωφελούμενους της περιοχής μας μεταξύ άλλων, τρόφιμα και κρέας.

Με τη διάθεση των φορτηγών – ψυγείων που μας παρείχαν ευγενικά η Πρότυπη Βιομηχανία Γάλακτος ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε., η Αγορά Κρεάτων Χατζηαγγελίδης Ευάγγελος, η Β.Ε.Κ. Κιουρτσίδης Α.Β.Ε.Ε. και η Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε., κατορθώσαμε να διανείμουνε τα τρόφιμα σε 1.591 ωφελούμενους έγκαιρα και τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής με ποσοστό μάλιστα απορρόφησης της τάξεως του 95,4%.

Η Δημοτική Αρχή Παιονίας ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις για την αρωγή τους στις δράσεις του Δήμου μας προκειμένου να βοηθηθούν οι ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου