Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Φιλική τριάρα επί της Δόξα Δράμας για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κιλκισιακός που υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου την Δόξα Δράμας. Τελικό αποτέλεσμα νίκη με 3-1 για τα κορίτσια μας, κόντρα σε μια ομάδα που κατέλαβε τη τρίτη θέση στον πρώτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Ο δυνατός αέρας που έπνεε δε βοήθησε τις δύο ομάδες. Στο ξεκίνημα και με τον άνεμο υπέρ τους, οι παίκτριες της Δόξας μπήκαν καλύτερα χάνοντας στο 2' τετ-α-τετ- καθώς η Τσαρτσαράκη σταμάτησε τη Τσιγκοζίδου, που όμως τρία λεπτά αργότερα πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Από το 15' και μετά ο Κιλκισιακός ανέβασε την απόδοσή του, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη Φωτεινή Χατζηγεωργιάδου, και τελικά στο 36' έφτασε στην ισοφάριση.

Μαγικός συνδυασμός Γάτσιου με Αναστασιάδου, με τη τελευταία να μπαίνει στη περιοχή και να "γράφει" το 1-1.

Στην επανάληψη η Δόξα έχασε ευκαιρία και πάλι στις αρχές καθώς η Τσαρτσαράκη είχε σημαντική απόκρουση. Από εκεί και μετά οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη ήταν καλύτερες, και παρά τις πολλές αλλαγές, δεν επηρεάστηκαν, βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο όσα έχουν διδαχθεί φέτος.

Στο 76' και στο 89' πέτυχε δύο τέρματα η Σοφία Σγουράκη. Επόμενο φιλικό το Σάββατο 29' Απριλίου στις 11 το πρωί με τη Πανσερραϊκή και πάλι στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:
Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Βασιλειάδου, Γάτσιου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Χατζηγεωργιάδου. Αγωνίστηκαν και οι Τζιτζίδου, Παρπαρά, Σγουράκη, Κουτσουραδή, Τσιόνκη,Παυλίδου, Ν. Παπαδοπούλου, Τατίδου, Μαχαιρίδου, Αρβανιτάκη και Αντωνιάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.