Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

«ΒηματίΖΩ» Κιλκίς: Συνάντηση και πορεία προς τον Τοίχο της Καλοσύνης (Φωτογραφίες)

Ανακοίνωση Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»
Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», στα πλαίσια δικτύωσης και αφού αρχικά ενημέρωσε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης, καθώς και τους συναδερφικούς φορείς ( ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Κιλκίς και Α.Μ.Κ.Ε "Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης") για την δημιουργία του Τοίχου της Καλοσύνης στην πόλη μας,  πραγματοποίησε στις 5 Απριλίου 2017 συνάντηση και πορεία προς τον Τοίχο της Καλοσύνης όπου οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ και οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου με τον Διευθυντή τους κ. Χαράλαμπο Σιμιτσή και την Σχολική Σύμβουλο, κα Ιωάννα Αρβανίτη, άφησαν «αποτυπώματα» της καλοσύνης τους. 
Όλοι μαζί τραγούδησαν με στόχο να σκορπίσουν νότες αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, μέσα από μία συνεργασία με άτομα τυπικής ανάπτυξης, με σκοπό να βοηθηθεί η ισότιμη ένταξη των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή της πόλης μας.

Η δράση είναι μέρος του Σχεδίου Δικτύωσης που αφορά στην Πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ- Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» με κωδικό ΟΠΣ 5001582 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)

Για την πραγματοποίηση του στόχου μας στηριχθήκαμε στους παρακάτω

ΔΟΤΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ:
Παραχώρηση τοίχου: Νίκη Μάνου

Χρώματα και υλικά: Αβραμίδης Παύλος, Βασιλειάδης Ευθύμιος, Γρηγοριάδης Αδάμ, Γρηγοριάδης Βασίλειος, Δημητριάδης Γεώργιος, Ξενίδης Ιωάννης, Παπαθεοδώρου Ιωάννης.

Κρεμάστρες : Ξανθόπουλος Παύλος

Μπαλόνια: Μπουκέτο Μπαλόνια Διαλυνά Αμαλία

Χυμοί και ποτήρια: Coffee Factory

Αρτοσκευάσματα: Σπάρτακος

Ελληνική Αστυνομία- Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς

Εργαζόμενοι του Συλλόγου

Και φυσικά οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ που με υπομονή, χαρά, διάθεση για προσφορά και μεράκι συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Ευχαριστούμε όλους θερμά

Έπεται και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.