Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη της ηλικίας τους κατά συρροή, ο οποίος συνελήφθη στις 21-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:

(επ) ΚΑΤΣΑΡΗ (ον) Δημήτριο του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, γεν. στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 18-07-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.