Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Γνωρίστε και επιλέξτε πνευστά όργανα σπουδάζοντας δωρεάν

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, παρουσίασε τα πνευστά όργανα στους μικρούς απόφοιτους μαθητές του από τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου, σε μία εκδήλωση που σκοπό είχε την παροχή περισσότερων επιλογών για μουσική εκπαίδευση στους νέους.
Στην εκδήλωση, παρουσιάσθηκαν τα όργανα φλάουτο,κλαρινέτο,σαξόφωνο και τρομπέτα, από την ταλαντούχα μαθήτρια στο φλάουτο Μαρία Συγγουρίδου και τρεις εξαιρετικούς σολίστες και νέους συνεργάτες του ωδείου, τον Αλέξη Πογρεβνόη, την Τετιάνα Μασμανίδου και τον Κώστα Γκιαβούρη αντίστοιχα.

Οι παρουσιάσεις των πνευστών οργάνων θα συνεχισθούν και σε παιδιά εκτός ωδείου αμέσως μετά τις αργίες του ΠΑΣΧΑ και μάλιστα θα εμπλουτισθούν με επιπλέον πνευστά όργανα. 

Το προωθητικό πρόγραμμα του ωδείου για τα πνευστά όργανα θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ στους πρώτους 5 ενδιαφερόμενους για κάθε όργανο,μέχρι την λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.