Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν παράνομο οίκο ανοχής

Αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στο κέντρο της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της υπεύθυνης και δύο υπαλλήλων της επιχείρησης, για την παράνομη αποσφράγισή του.
Πρόκειται για 59χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη του οίκου ανοχής και δύο αλλοδαπές ηλικίας 55 και 29 ετών που εκδιδόταν έναντι αμοιβής, χωρίς να έχουν προβεί στις απαραίτητες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς είχαν παραβιάσει το διοικητικό μέτρο της σφράγισης.

Ταυτόχρονα, βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις σε βάρος των συλληφθέντων κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, αλλά και της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, που αναζητείται, διότι επέτρεψε την εργασία στις προαναφερόμενες γυναίκες, γνωρίζοντας οτι δεν διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.