Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

"Βασίλη Λέββα σ' ευχαριστούμε από καρδιάς"

Ευχαριστήριο Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Εκ μέρους του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Λέββα, για τις ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές υπηρεσίες που παρείχε στα παιδιά μας την Τετάρτη 05/04/2017 στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.
Η αξία των υπηρεσιών αυτών εκ μέρους του κ. Βασίλη Λέββα, εκτός της οικονομικής αξίας, αποτελούν μια αίσθηση ασφάλειας για την υγεία των μικρών μας αθλητών. Χάρη στην ευαισθησία, στην πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια του, συνεχίζουμε να προσφέρουμε δωρεάν εξετάσεις όπως το πελματογράφημα σε ένα μεγάλο αριθμό παιδιών που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων.

Ευχαριστούμε και πάλι τον κ. Βασίλη Λέββα για τη διάθεση προσφοράς προς το κέντρο μας και ευχόμαστε να συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες οι οποίες θα παρέχουν στους μικρούς μας αθλητές μια καλύτερη ποιότητα ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.