Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

8 αθλητές-ριες της "Τόλμης" Κιλκίς στα προκριματικά πρωταθλήματα για την επίλεκτη ομάδα ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Η Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος κάθε χρόνο διοργανώνει 3 προκριματικά πρωταθλήματα για να επανδρώσουν την επίλεκτη ομάδα ΕΤΑΒΕ και την εισαγωγή των αθλητών-ριών στο κλιμάκιο. Στόχος του κλιμακίου είναι η βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης όλων των αθλητών-ριών μέσα από επαναλαμβανόμενες προπονήσεις και σπαρινγκ. 

Ταυτόχρονα συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις οργανωμένα και υπεύθυνα. Δικαίωμα έχεις στο να ανήκεις στο κλιμάκιο όταν έχεις την υψηλότερη βαθμολογία μετά από τα 3 προκριματικά ή ισοβαθμία και πρωταθλήματα Ελλάδος.

Από τον Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς κατάφεραν να εισαχθούν για το έτος 2017 στο
Κλιμάκιο 8 αθλητές-ριες:

-Φουλεδάκη Μαρία

-Κουτσός Αριστείδης

-Μουλιώτα Αθανασία

-Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

-Δαδούπης Φώτιος

-Παπουτσής Αθανάσιος

-Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης

-Λουκοβίτης Δημήτριος

Σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι αθλητές-ριες μικροί και μεγάλοι είμαστε μαζί με ευθύνη και υπευθυνότητα βάζοντας τους στόχους σε κοινή πορεία δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κουραλίδης Παύλος και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.