Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Κιλκίς: Από οδό Βενιζέλου στην οδό 21 Ιουνίου, μέσω λίμνης Δοϊράνης, με τεράστια γέφυρα

➤Μια τεράστια γέφυρα είναι η λύση στο πρόβλημα της πρόσφατης μονοδρόμησης οδών του Κιλκίς
Θα φτιαχτεί τεράστια γέφυρα που θα ενώνει την οδό Βενιζέλου με την 21η Ιουνίου, μέσω της λίμνης Δοϊράνης
Του απεσταλμένου της Νέας Γνώμης, Στοπ Τσακλαμαντάν 
Επιτέλους λύση στο Κιλκίς. Έστω και την τελευταία στιγμή, βρέθηκε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε από τις πρόσφατες μονοδρομήσεις των οδών της πόλης του Κιλκίς. 


Ανάστατοι οι Κιλκισιώτες έβλεπαν πως η μετακίνησή τους μέσα στην πόλη έγινε κυριολεκτικά εφιάλτης, αφού οι κόκκινες απαγορευτικές πινακίδες μονόδρομων γέμισαν όλο το Κιλκίς.

Ένα ατέλειωτο μαρτύριο, που οι Κιλκισιώτες για να μην ξεσπάσουν και τα διαλύσουν όλα με αυτά που ζούσαν, το έριξαν στην πλάκα με αστείες αναρτήσεις στο facebook, ή έφτιαξαν μέχρι και αστεία βίντεο.


Ευτυχώς οι άρχοντες της πόλης πήραν αμέσως τα "μηνύματα" των θυμωμένων Κιλκισιωτών, και για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων και των ευθυνών τους. 


Έτσι, βρέθηκαν σε ένα συρτάρι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, περισσεύματα από ένα παλιό ΕΣΠΑ εποχής ΠΑΣΟΚ, όπου το κονδύλιο είχε κωδικό για την αξιοποίηση της Δοϊράνης. Από την πολύ αξιοποίηση βέβαια τόσα χρόνια, έφτασε σε αυτό το τραγικό σημείο εγκατάλειψης και μιζέριας.


Ευτυχώς που είναι τα Σκοπιανά καζίνο, οι οδοντίατροι και τα βενζινάδικα και περνάνε από εκεί οι Κιλκισιώτες, έστω μια βόλτα.

Έτσι με αυτά τα χρήματα, σύντομα ξεκινούν τα έργα μιας μεγάλης γέφυρας που θα ενώνει τη λίμνη Δοϊράνη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων και θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των Κιλκισιωτών. 


Σύμφωνα με τις μελέτες έμπειρων συγκοινωνιολόγων (όπως αυτοί που έφτιαξαν τις μονοδρομήσεις του Κιλκίς), η διαδρομή πχ από τη Δυτική πλευρά του Κιλκίς (Μεταλλικό και την οδό Ελ. Βενιζέλου) με κατεύθυνση τα ανατολικά (δρόμος προς Αργυρούπολη, παζάρι, Δημαρχείο, κτλ) θα γίνει πλέον πανεύκολη. 


Ο οδηγός θα κατευθύνεται αρχικά προς Δοϊράνη, θα περνά όλη τη λίμνη με τη χρήση της υπερσύγχρονης γέφυρας και πολύ μεγαλύτερης αυτής του Ρίου-Αντιρίου, και θα γυρίζει ξανά από Ευκαρπία για να πάει επιτέλους στα ανατολικά δηλαδή Αργυρούπολη, παζάρι, Σαλάτς κ.τ.λ. 

Υπάρχει και η λύση να πάει μέσω Κολχίδας, αλλά από Δοϊράνη σαφώς καλύτερα.

Τόσο εύκολα, τόσο απλά.


Όπως είπε και κάποιος άρχοντας της πόλης:
"Μην γκρινιάζετε συνέχεια αχάριστοι δημότες. Εμείς όλα αυτά τα έργα τα κάνουμε για το καλό σας, κι εσείς συνέχεια παραπονιέστε. Δεν θέλει κόπο βρε κουτά, θέλει τρόπο για να πας από την Κιολαλία στα Στενημαχήτικα.
Κι αυτός είναι η γέφυρα".




Κάντε κλικ επάνω σ' αυτήν την εικόνα 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.