Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου 2017. Ήταν 42 χιλιόμετρα Μαραθώνιος από την Πέλλα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά ταυτόχρονα διεξάγονταν και αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, αγώνας δρόμου 5 χλμ από Δημαρχιακό Μέγαρο, και αγώνας 1000 μέτρων για μαθητές σχολείων με τερματισμό και των τριών στο ύψος του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην παραλιακή οδό.
Η συμμετοχή στην τόσο σημαντική διοργάνωση αληθινού σκοπού, που συνοδεύεται από ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων - οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο και με επίκεντρο την υγεία του ανθρώπου ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν σύμφωνα με τις δηλώσεις στους 21000 δρομείς και άνω. Σε αυτή την τόσο σπουδαία προσπάθεια συμμετείχε και ο Α.Σ. 

Η Τόλμη Κιλκίς στον αγώνα δρόμου υγείας 5 χιλιομέτρων με 19 αθλητές-ριες, προπονητές ενισχύοντας το σκοπό. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν εντυπωσιακό δείχνοντας ταυτόχρονα τη δυναμική και το ‘θέλω να προσφέρω στον συνάνθρωπό μου’.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ .Κουραλίδης Παύλος για την πρωτοβουλία των προπονητών που είχαν την απόλυτη ευθύνη καθώς και των μελών του συλλόγου και για την ενέργεια αυτή για θετικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.