Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς (Video, φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής νομού Κιλκίς
Με μία πολύ δυναμική εκδήλωση σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Έλληνες εθνικιστές του Κιλκίς επιβεβαίωσαν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 με τη μαζική τους παρουσία την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη νέα τουρκοκρατία.
Εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν εκατοντάδες εθνικιστές, ενώ κατά την είσοδο του στην αίθουσα συναγωνιστές τον υποδέχτηκαν παίζοντας ποντιακή λύρα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και συγκινητική ατμόσφαιρα.

Οι χαιρετισμοί και ομιλίες των εκπροσώπων μας Ματθαιόπουλου Αρτέμη, Χρήστου Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστου Χατζησάββα και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων.

Η απήχηση της Χρυσής Αυγής γιγαντώνεται, καθώς πνέει ένας δυναμικός εθνικιστικός άνεμος στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως απέναντι στον επεκτατισμό της Τουρκίας στέκεται ασυμβίβαστη η Χρυσή Αυγή, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στις κομμουνιστικές θηριωδίες που έλαβαν χώρα στην Μακεδονία και στον ξεκάθαρα προδοτικό ρόλο της αριστεράς που ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για την στάση της απέναντι στο μακεδονικό ζήτημα.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε πως στην χώρα μας επικρατεί σιγή ιχθύος για τις τουρκικές προκλήσεις και κάλεσε τους Έλληνες σε εγρήγορση και συμμετοχή στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας υπενθύμισε το διαχρονικό μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" και τόνισε πως ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει!

Αντιλαμβανόμενος τον παλμό και το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων από την επαρχία που διψούν να ενημερωθούν για τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, απαλλαγμένες από τα «φίλτρα» των δημαγωγών του μνημονίου, ο Αρχηγός απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων που μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση.

Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.






























1 σχόλιο:

  1. Θα άξιζε να διαβάσετε ένα κείμενο:

    Η «Χρυσή Αυγή» και οι πρόσφυγες του ‘22

    https://kars1918.wordpress.com/2012/11/30/xrisi_avgi-vs-prosfyges/








    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.