Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Με διακρίσεις επιστρέφει και πάλι το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Κιλκίς
6ο Διεθνές & 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις 4 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών. Οι αγώνες ήταν υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας.

Οι αθλητές του Kinesis αγωνίστηκαν σε δυο διαφορετικά αθλήματα στο Kick Boxing και στο Strength Challenge (αγώνες δύναμης και αντοχής ).

Συγκεκριμένα στους αγώνες δύναμης και αντοχής πήραν μέρος η Άννα Τσομπάνη που για ένα δεύτερο έχασε την πρώτη θέση και ο Παναγιώτης Κετικίδης που και αυτός έχασε για λίγο την πρωτιά.

Στο Kick Boxing αγωνίστηκαν ο Νίκος Γεωργόγλου που στον πρώτο του αγώνα ηττήθηκε μετά από σκληρή μάχη στα σημεία, ο Θεόδωρος Παυλίδης, Δημήτρης Τσαρσιταλίδης και ο Στάθης Ασίκης που κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Την αποστολή συνόδευσε ο εκπαιδευτής του Α.Σ Σωκράτη Θεόφιλος Φουλεδάκης.

Το Kinesis έχει βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu στις 11 Μαρτίου στην Αθήνα, στο διεθνές πρωτάθλημα Kyodokyokushin στην Πολωνία στις 17 Μαρτίου, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών στις Σέρρες, και στο διεθνές πρωτάθλημα της ISDO στην Καβάλα στις 2 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.