Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 12/03/2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης Διασυλλογικό Πρωτάθλημα kick boxing υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing (Π.Ο.Κ).
Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σωματεία από την βόρεια Ελλάδα με σκοπό την απόκτηση εμπειριών των αθλητών τους. Η συμμετοχή των αθλητών άλλα και του φίλαθλου κόσμου ήταν μεγάλη σε όλες τις ηλικίες σε μια διοργάνωση με δυο αγωνιστικούς χώρους Τατάμι και δυο Αγωνιστικά Ring.

Από το Κιλκίς συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους παρακάτω αθλητές και τα ανάλογα αποτελέσματα:

➤Σοφιανού Βάρβαρα κατηγορία γυναικών στο στυλ low kick κιλά 80 ασθένεια
Δορδανά Ρένα κατηγορία γυναικών στο στυλ low kick κιλά 68 ασθένειαΑϊβαζίδου Αναστασία κατηγορία νεανίδων στο στυλ light kick κιλά 46 νίκη στα σημείαΧάσαρη Λουλουδίτσα κατηγορία νεανίδων στο στυλ light kick κιλά 58 ήττα στα σημείαΜαλκοτσίδης Θεόδωρος κατηγορία εφήβων στο στυλ low kick κιλά 90 ήττα στα σημεία

Τους αθλητές ακολούθησε ο Κυριακίδης Φέλιξ, βοηθός προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του Σωματείου.

Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν μετά το πέρας των αγώνων ότι είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητών τους ανάλογου του επιπέδου τους και "Ότι π
αρά το γεγονός της απουσίας από τους αγώνες λόγω της συμμετοχής του προπονητή σε αγώνες στην Σερβία με άλλο αθλητικό team του σωματείου, οι αθλητές του Kick Boxing εκπροσώπησαν επάξια το σωματείο. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλές νίκες στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Η εμπειρία και η βελτίωση έρχεται μόνο από την συνεχή συμμετοχή σε αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου