Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Μεγάλο ενδιαφέρον για το camp αξιολόγησης του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όσον αφορά τη συμμετοχή νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών για το camp Αξιολόγησης του ΠΑΟΚ, που από κοινού συνδιοργανώνει η ΠΑΕ με την συνεργαζόμενη στο Κιλκίς Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .


Το camp θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Κυριακή 30 Απριλίου και απευθύνεται στις ηλικίες παιδιών γεννηθέντων από το 2002(Παίδες) έως και 2009 ( μικροί προ-τζούνιορ).

Στο camp θα παρευρίσκονται και θα αξιολογούν στελέχη του τεχνικού τμήματος καθώς και του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ήδη οι αιτήσεις για συμμετοχή είναι πολλές, προερχόμενες όχι μόνο από την πόλη του Κιλκίς και την εγγύτερη περιοχή αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς.

Η βαρύτητα και η δημοφιλία του ονόματος του ΠΑΟΚ αλλά κυρίως το γεγονός ότι τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον υψηλού επιπέδου και εφάμιλλα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι σημαντικοί παράγοντες προσέλκυσης νέων ποδοσφαιριστών που έχουν όνειρα ποδοσφαιρικής εξέλιξης και ανέλιξης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο τηλέφωνο 6944351456 και στο e-mail: www.alexandroskilkisfc@gmail.com με την αναφορά α) Ονοματεπώνυμο του ποδοσφαιριστή β) θέσης που αγωνίζεται και γ) στοιχείων επικοινωνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.