Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Μεγάλο ενδιαφέρον για το camp αξιολόγησης του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όσον αφορά τη συμμετοχή νεαρών φιλόδοξων ποδοσφαιριστών για το camp Αξιολόγησης του ΠΑΟΚ, που από κοινού συνδιοργανώνει η ΠΑΕ με την συνεργαζόμενη στο Κιλκίς Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .


Το camp θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Κυριακή 30 Απριλίου και απευθύνεται στις ηλικίες παιδιών γεννηθέντων από το 2002(Παίδες) έως και 2009 ( μικροί προ-τζούνιορ).

Στο camp θα παρευρίσκονται και θα αξιολογούν στελέχη του τεχνικού τμήματος καθώς και του τμήματος scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ήδη οι αιτήσεις για συμμετοχή είναι πολλές, προερχόμενες όχι μόνο από την πόλη του Κιλκίς και την εγγύτερη περιοχή αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Κιλκίς.

Η βαρύτητα και η δημοφιλία του ονόματος του ΠΑΟΚ αλλά κυρίως το γεγονός ότι τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πλέον υψηλού επιπέδου και εφάμιλλα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων είναι σημαντικοί παράγοντες προσέλκυσης νέων ποδοσφαιριστών που έχουν όνειρα ποδοσφαιρικής εξέλιξης και ανέλιξης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο τηλέφωνο 6944351456 και στο e-mail: www.alexandroskilkisfc@gmail.com με την αναφορά α) Ονοματεπώνυμο του ποδοσφαιριστή β) θέσης που αγωνίζεται και γ) στοιχείων επικοινωνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου