Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς, ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο

Με επιστολή που απέστειλε προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, κ. Θεολόγο, ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς, εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρείχε, μαζί με τους υπεύθυνους της φιλοπτώχου ενορίας του, στην εκστρατεία συλλογής καπακιών που έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος για την Αλεξάνδρα, προκειμένου να αποκτήσει αναπηρικό αμαξίδιο.
Στην επιστολή αναφέρεται το εξής:

"Σεβασμιότατε,
με σεβασμό ζητάμε την ευλογία σας.

Με την παρούσα επιστολή το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» Νομού Κιλκίς θέλει να Σας ευχαριστήσει θερμότατα για τη στήριξή Σας, πνευματική και υλική, στις δράσεις που έχουμε αναλάβει για την ανακούφιση συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Ειδικότερα τη μικρή μας Αλεξάνδρα, την οποία συνοδεύει η ευλογία Σας.

Οι ενέργειές Σας αποδεικνύουν για πολλοστή φορά την ανεξάντλητη αγάπη και μεγαλοθυμία σας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι διακρίνεστε στους κύκλους της Εκκλησίας μας για τη χρηστότητα του ήθους Σας, τη βαθύτατη ευσέβειά Σας και την άοκνη εργατικότητα, δεδομένου ότι αποτελείτε πρότυπο συνετού εκκλησιαστικού άνδρα.

Παράλληλα θα θέλαμε να μας συγχωρήσετε, καθώς λόγω φόρτου εργασίας σας αποστέλλουμε την επιστολή ετεροχρονισμένα.

Σεβασμιότατε,

παρακαλώ να δεχθείτε τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχές μου για την τιμή που μας κάνατε. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σας έχουμε βάλει στην καρδιά και στην ψυχή μας.

Ο Θεός να σας χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση.

Μετά τιμής
Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς
"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου