Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Νίκησε και ελπίζει ο Άρης Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου παρέμεινε η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα μετά τη νέα νίκη που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον ΣΤΕΡΝΑΪΚΟ Μεγάλης Στέρνας με 3-0 σκορ. Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά με την ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα να παίρνει τελικά τους τρεις βαθμούς. 

Δυο τέρματα πέτυχε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης, ένα σε κάθε ημίχρονο, φτάνοντας τα είκοσι συνολικά στο πρωτάθλημα ενώ ένα πέτυχε και ο Μαυροκεφαλίδης Χαράλαμπος λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. 

Το απόλυτο στους εναπομείναντες τρεις αγώνες ο στόχος που έθεσε ο προπονητής της ομάδας Χονδρόπουλος Ηλίας εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Μετά και το τέλος της δέκατης όγδοης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς και συντελεστή 41-20 τέρματα. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα έχει ρεπό και θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στις 26 Μαρτίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΘΡΙΑΜΒΟ Μουριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου