Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ο Κιλκισιακός στη Γ΄ Εθνική πριν από το φινάλε της σεζόν

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε, με τον Κιλκισιακό από σήμερα να στέφεται πρωταθλητής μετά το 4-1 μέσα στην Αργυρούπολη. Η ομάδα μας επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, σφραγίζοντας τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.
Μια χρονιά εντυπωσιακή για τον Κιλκισιακό, που δε συνάντησε δυσκολίες, και εξακολουθεί να χαρίζει πλούσιο θέαμα σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται. Με 62 βαθμούς, 20 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 22 παιχνίδια, και 21 βαθμούς διαφορά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στις άλλες ομάδες.

Το Σάββατο μπήκε δυνατά στην Αργυρούπολη και άνοιξε το σκορ στο 8' με γυριστό σουτ του Γιώργου Σαπανίδη.

Στο 17' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ανδρέας Σερταρίδης.

Γρήγορα όμως οι παίκτες του Μάκη Δανδίκα έψαξαν και πάλι το προβάδισμα, και στο 35' ο Βλάντο Σαβελίδης "μυρίστηκε" το λάθος και από κοντά έκανε το 2-1 υπέρ του ΑΟΚ.

Στο 62' ο Σαβελίδης κέρδισε πέναλτι, με τον Κώστα Ραφαελίδη να σημαδεύει σωστά για το 3-1. Ο Κιλκισιακός είχε και άλλες ευκαιρίες με τους Μίλκα, Ραφαελίδη, Καμπεράι και τελικά πέτυχε το 4-1 στο 88' με τον Ραφαελίδη με σουτ μέσα από τη περιοχή.

Η Αργυρούπολη είχε δύο καλές στιγμές με τους Σερταρίδη στο 75', πρόλαβε ο Ματενζίδης και έβαλε τη κόντρα, και τη κεφαλιά του Μπάμπη Μιχαηλίδη που βρήκε το πάνω μέρος του οριζοντίου δοκαριού στο 83'.

Δικαιότατα ο ΑΟΚ επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, και το Σάββατο σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Στάδιο με τον Εθνικό Αξιούπολης.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Σιδηρόπουλος, Τότσι (36' Μιχαλόπουλος), Ασίκης (71' Μιχαηλίδης), Λουνής, Ευθυμιάδης, Σερταρίδης, Πρόγια (20' Παππάς), Χειμωνίδης, Αποστολίδης, Παπάκης, Τορνικίδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Κουραλίδης, Σαβελίδης, Σαπανίδης (57' Λογγινίδης), Καμπεράι, Βαχανελίδης (71' Παπαδόπουλος), Νικολαΐδης (57' Ευθυμιάδης).

Επιστροφή στη τέταρτη θέση
Ο αγώνας του Κιλκισιακού Β΄ με τη Φύσκα ολοκληρώθηκε με νικήτρια την ομάδα μας με σκορ 3-0. Με αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη επανήλθε στη τέταρτη θέση της κατάταξης, και θέλει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να ολοκληρώσει τη σεζόν με ισάριθμες νίκες.

Στα του παιχνιδιού μόλις στο πρώτο λεπτό η ομάδα μας προηγήθηκε μα αυτογκόλ του αντιπάλου, ενώ στο 45' ο Νίκος Μαλάνια πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Νίκος Κελεσίδης στο πρώτο λεπτό της επανάληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.