Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Αγώνες των Παμπαίδων και των Παγκορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Το τμήμα πετοσφαίρισης των Παγκορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας 1ος όμιλος, έχασε στο εντός έδρας παιχνίδι, από το ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ με 3-0 σετ (15-25, 15-25, 9-25).


Το μεγάλο πλήγμα δεν είναι η ήττα αλλά ο σοβαρός τραυματισμός της Ευαγγελίας Τσιμπούκα πασαδόρου της ομάδος του Άτλαντα Κιλκίς (διάστρεμμα αστραγάλου) που θα την κρατήσει μακριά από τα γήπεδα τουλάχιστον 1 μήνα.

Στο 1ο σετ και ενώ όλα έδειχναν πως ήρθε η ώρα να δείξει τον πραγματικό εαυτό της η ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς, αφού επιτέλους είχε παρατάξει για πρώτη φορά πλήρη ομάδα και ενώ το σκορ ήταν 7-7, σε μια ακίνδυνη φάση, σε διπλό μπλοκ έγινε το ατύχημα. Από κει και μετά πλέον παρ΄όλες τις φιλότιμες προσπάθειες η ομάδα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ με αποτέλεσμα να χάσει πολύ εύκολα τον αγώνα με 3-0 σετ.

Οι παίκτριες του Άτλαντα που αγωνίσθηκαν ήταν οι εξής: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΚΟΛΩΚΟΥΤΣΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΥΡΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΣΠΑΧΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΑΚΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ , ΦΟΥΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με το Αίαντα Κιλκίς.


Η ομάδα των Παμπαίδων

Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ., στο δεύτερο παιχνίδι της νίκησε εκτός έδρας τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με 3-1 σετ (17-25), (22-25), (26-24), (15-25) και προηγείται της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Γνωρίζοντας πως έχει να αντιμετωπίσει μία ανώτερη και καλλίτερη ομάδα με ιστορία και υπόβαθρο, η ομάδα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο σετ εύκολα με 25-17. Στο δεύτερο σετ έχοντας πειθαρχία, προσήλωση στο παιχνίδι δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Πιερικό, με αποτέλεσμα να πάρει και το δεύτερο σετ με 25-22. 

Στο τρίτο σετ που ήταν και το καλλίτερο από τα τέσσερα, το σκορ εναλλάσσονταν και η ροή του παιχνιδιού ήταν πόντος-πόντος. Όμως λίγο το γεγονός των δύο νικηφόρων προηγούμενων σετ λίγο η απειρία των κεντρικών της ομάδας του Άτλαντα να μην μπορούν να σταματήσουν με μπλοκ τον καλλίτερο κεντρικό του Πιερικού, έχασε τελικά το τρίτο σετ με 24-26. 

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς παίζοντας καλή άμυνα (εδάφους & μπλοκ), και αφού διόρθωσε κάποια λάθη τακτικής, κατόρθωσε να εξουθενώσει ψυχολογικά τον Πιερικό και να κερδίσει το τέταρτο σετ εύκολα με 25-15 και να πάρει μία σπουδαία καθαρή νίκη από τον Πιερικό με 3-1 σετ.

Σύνθεση ομάδας. (Προπονητής: Γιώργος Χειρούλης). Παίκτες: ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝ., ΠΕΛΤΙΑΝ ΚΥΡ., ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΠΑΝ., ΚΟΥΡΟΜΠΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝ, ΟΥΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦ., ΤΡΟΠΙΟΣ ΑΝ., ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΥΡ..

Επόμενος αγώνας Σάββατο στις 12:00 εντός έδρας με τον Ίκαρο Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.