Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς: Ναι μεν τρίτη ηλικία, αλλά...


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, παράρτημα Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς)
Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη έζησαν φέτος περιθαλπόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, οι διοικούντες το Παράρτημα Κιλκίς (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς), διοργάνωσαν έξοδο για 26 περιθαλπόμενους του οποίους συνόδευαν οκτώ εργαζόμενοι και πήγαν στο Ράντζο του Κιλκίς.

Στη αρχή της εξόδου, προσφέρθηκε καφές και στη συνέχεια έγινε από τους υπευθύνους ξενάγηση στο χώρο, όπου οι περιθαλπόμενοι απόλαυσαν τους αναβάτες με τα άλογά τους να κάνουν ιππασία.

Στη συνέχεια οι περιθαλπόμενοι γευμάτισαν με τη συνοδεία μουσικής, όπως άλλωστε επιβάλει και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης.

Επίσης απογευματινό τσάι, προσφέροντας εδέσματα και λουλούδια στις περιθαλπόμενες του Παραρτήματος Κιλκίς του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν το δώρο για την ημέρα της γυναίκας, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017, από τα μέλη του νεοσυσταθέντος διοικητικού συμβουλίου των φίλων του Οίκου Ευγηρίας, (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς).

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των φίλων του Οίκου Ευγηρίας, που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Κιλκίς, στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαρτίου, αποτελούνταν από την πρόεδρο κ. Νικολέτα Τσεσμετζίδου, την γραμματέα κ. Ιουλιέτα Αμπατζίδου, την ταμία κ. Ελένη Κατσιλογιάννη, και διοργάνωσε το απογευματινό τσάι με συνοδεία εδεσμάτων, ενώ σε μία συμβολική κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προσέφερε λουλούδια στις περιθαλπόμενες, στην κάθε μία ξεχωριστά. Επίσης από ένα λουλούδι προσέφερε και σε όλες τις εργαζόμενες του Οίκου Ευγηρίας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Κιλκίς).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.