Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη Παραστατίδη στον Υφυπουργό Αθλητισμού για αθλητικές υποδομές στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στις 15-03-17 ημέρα Τετάρτη ο Βουλευτής επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κο Βασιλειάδη Γιώργο για μια σειρά θεμάτων αθλητικού περιεχομένου όπως: Κερκίδες αθλητικού δημοτικού σταδίου Κιλκίς – Ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Πέτρου και Γήπεδο Τένις Αξιούπολης.
Για μεν τις κερκίδες υπήρξε δέσμευση του Υφυπουργού ότι θα περάσει ως πρώτο θέμα στο πρώτο τεχνικό συμβούλιο που θα γίνει άμεσα, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο Κιλκίς για την ολοκλήρωση τους και έτσι να δοθεί λύση στο πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και χρόνια. 

Μάλιστα για το θέμα αυτό επικοινώνησε ο Υφυπουργός με τον Δήμαρχο, δίνοντας του την διαβεβαίωση για την οριστική επίλυση του θέματος.

Για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Πέτρου, εντάσσεται άμεσα στο τεχνικό πρόγραμμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτό. Όπως επίσης υπάρχει πρόθεση να ενταχθεί στο ίδιο πρόγραμμα και η κατασκευή Γηπέδου Τένις στην Αξιούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.