Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Κακή παρένθεση για τα κορίτσια του Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δε τα κατάφερε να πάρει κάτι ο Κιλκισιακός τη Κυριακή στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-0 από τη πρωτοπόρο ομάδα. Βέβαια η χρονιά έως τώρα είναι εξαιρετική, καθώς οι νεαρές παίκτριες του Νίκου Κωτάκη έχουν πετύχει αρκετές νίκες, βρίσκονται στη τρίτη θέση και όλα αυτά μόλις στη πρώτη τους χρονιά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το σκορ βέβαια μπορούμε να πούμε πως είναι λίγο πλασματικό, αφού η έμπειρη γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε την απειρία των κοριτσιών του ΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενες δε μπόρεσαν να κάνουν γκολ κάποια από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Στα πρώτα λεπτά η Τσαρτσαράκη απέκρουσε το σουτ της Παπαδοπούλου, ενώ ένα σουτ της Ντούσκα πέρασε λίγο έξω. Πρώτη ευκαιρά για τον Κιλκισιακό στο 13’ με το σουτ της Γάτσιου να μπλοκάρεται από τη τερματοφύλακα Κανελλάκη.
Στο 17’ η Αγία Βαρβάρα άνοιξε το σκορ έπειτα από στατική φάση, με την Ε. Μουρατίδου να σκοράρει από κοντά. Βέβαια η μπάλα στρώθηκε μπροστά της από χέρι συμπαίκτριας, με το φάουλ να μη καταλογίζεται. Στο 23’ ο Κιλκισιακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως η Καραβασίλη νικήθηκε σε τετ-α-τετ από την Κανελάκη.

Νέα μεγάλη φάση για τον Κιλκισιακό στο 25’, με το γυριστό της Κικής Αναστασιάδου να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή. Ο Αστέρας είχε σημαντική φάση στο 33’ με το σουτ της Ε. Μουρατίδου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι.
Τελικά στο 37’ η Καλαϊτζόγλου με κεφαλιά έκανε το 2-0. Εκεί είχε ένα μπλακ-άουτ ο Κιλκισιακός, το οποίο δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο οι γηπεδούχες. Στο 43’ η Τζιτζίδου υπέπεσε σε πέναλτι που έκανε γκολ η Παπαδοπούλου, και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Παπαδοπούλου πέτυχε το 4-0.

Ο Κιλκισιακός δε το έβαλε κάτω, και θέλησε να δείξει στην επανάληψη πως τον αδικεί το σκορ. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Βασιλειάδου με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ το σουτ της Αβραμίδου μπλόκαρε η αντίπαλος πορτιέρο.

Η Τσαρτσαράκη απέκρουσε το πλασέ της Παπαδοπούλου, με τον Κιλκισιακό να έχει νέα μεγάλη φάση, όταν το σουτ της Αβραμίδου απεκρούστηκε πάλι πάνω στη γραμμή. Δοκάρι η Αγία Βαρβάρα με τη Μουρατίδου, και φάση σημαντική με τη Ντούσκα, ενώ δύο καλές στιγμές ακόμη είχε για τον ΑΟΚ η Ελένη Μουρατίδου, καιμία ακόμη με τη Γάτσιου σε νέο χαμένο τετ-α-τετ.

Στις 2 Απριλίου ο Κιλκισιακός υποδέχεται την Ελασσόνα για τη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Τζιτζίδου (46’ Ασκονίδου), Μουρατίδου, Γάτσιου, Χατζηγεωργιάδου (32’ Διαμαντίδου), Αναστασιάδου, Καραβασίλη (51’ Αβραμίδου), Φούρναρη, Βασιλειάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.