Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

"Τώρα κλαιν όλα τ' αλάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια"

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20, 21 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη χώρα μας.
Η σύλληψη των τριών δραστών είναι απότοκος στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε με τη συνδρομή των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ναυπάκτου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή, εντόπισαν το όχημα των τριών δραστών, στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, να κινείται με κατεύθυνση προς Αντίρριο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Οι δράστες στην θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ για την ακινητοποίηση τους οργανώθηκε άμεσα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τους, μετά από απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο όχημα των δραστών βρήκαν και κατέσχεσαν τριάντα μια ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 49.575 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες ξεκίνησαν το πρωί της ίδιας ημέρας από την Πάτρα και μετέβησαν σε άγνωστη δασώδη περιοχή, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου παρέλαβαν τα ναρκωτικά.

Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως μέσο επικοινωνίας για την διευκόλυνση της μεταφοράς τους.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων, προέκυψε ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.