Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Υποψήφια ανόδου η ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Υποψηφιότητα για άνοδο στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς έθεσε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα της πόλης αφού νίκησε και την ιστορική και συμπαθείς ομάδα της Ελπίς Μικροκάμπου, εκτός έδρας με σκορ 1-3. 

Μια υποψηφιότητα η οποία δεν ήταν στο πρόγραμμα και αρχικός στόχος της Ακαδημίας, αλλά προήλθε με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα αυτό, και γενικότερα στην Ακαδημία του Αλεξάνδρου Κιλκίς, και τα νικηφόρα αποτελέσματα των νεαρών ποδοσφαιριστών. 

Οι Ελπίδες παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο έχοντας συνεχώς χαμηλά την μπάλα, αλλάζοντας σχηματισμούς και τρόπους ανάπτυξης είτε από τους πλάγιους διαδρόμους είτε από τον άξονα πέτυχε 3 τέρματα ενώ είχε άλλες 9 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. 

Το 0-1 έκανε ο Αμανατίδης στο 28’ με ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή. Το 1-2 ο Μαργαριτόπουλος στο 38 με κεφαλιά ψαράκι από ασίστ του Χατζηβασιλείου και τον έξω δεξιά διάδρομο. 

Το τελικό 1-3 έγινε με εκπληκτική σέντρα σουτ η οποία κατέληξε στα δίχτυα στο 57´ από τον Παπαδόπουλο. Η αξιόμαχη γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και για λίγο στο 35’. 

Αξιοσημείωτο η συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών γεννημένων 2002 που αγωνίζονται για πρώτη φορά σε αντρικό πρωτάθλημα ( μετά την 01/01/20017 είχαν δικαίωμα συμμετοχής) και φαίνεται να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και καθοδηγητή τους. Το επόμενο Σαββατοκύριακο οι Ελπίδες έχουν το προκαθορισμένο ρεπό τους.

Σύνθεση : Κιοσές , Χατζηβασιλείου , Μαργαριτόπουλος , Κερτούκα , Λαζαρίδης (70’ Πιπερίδης ), Παπαδόπουλος ( 73’ Μιχαηλίδης Γ. ), Αμανατίδης , Μπαλάσκας , Μαχμουτάι , Νικολαΐδης ( 55’ Κουρουζίδης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.