Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Πλούσιο πρόγραμμα για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έλαβε μέρος τη Κυριακή στο τουρνουά της Α.Ε. Πολυκάστρου, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο Εθνικός Αξιούπολης. Τα παιδιά το χάρηκαν με τη ψυχή τους, καθώς μέσα σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό γήπεδο, και με καλό καιρό, φρόντισαν να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους ανθρώπους που παρευρέθηκαν.

Οι Παίδες του Σπύρου Ματεντζίδη δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα στους δύο αγώνες που έδωσαν με την Α.Ε. Πολυκάστρου και τον Εθνικό Αξιούπολης.
Με δύο τέρματα των Γιάννη Ζιούτα και Νίκου Μουτσουρίδη και ένα του Ανδριανού Πεπεγιάννη πήραν τη νίκη με 5-1.

Αν και έπαιξαν αμέσως και δεύτερο παιχνίδι, δε συνάντησαν προβλήματα και επιβλήθηκαν με 3-1 του Εθνικού Αξιούπολης με τον Νίκο Μουτσουρίδη να σημειώνει χατ-τρικ, και τον τερματοφύλακα Γιώργο Σμιάρη να αποκρούει πέναλτι.

Οι Προπαίδες δε τα κατάφεραν και γνώρισαν τρεις ήττες από ΑΕΠ, Εθνικό και Κρηστώνη.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής το τμήμα Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου χωρίστηκε σε δύο ομάδες, βάσει της ώρας που έρχονται τα παιδιά στις προπονήσεις.

Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή απόδοση, βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο, και δείχνουν πως ήρθε η ώρα για ακόμη πιο δυνατά τεστ.

Μαζική συμμετοχή και στα Προτζούνιορ της Ελένης Μουρατίδου. Τα περισσότερα παιδιά σε αυτό το τμήμα αγωνίζονται για πρώτη χρονιά φέτος, όμως δείχνουν το ταλέντο τους και με το παραπάνω.

Τέλος όμορφη παράσταση έδωσαν και τα Μπαμπίνι του Γιώργου Βέργου, που μαζί με τους άλλους μικρούς αθλητέων των υπολοίπων ομάδων, ήταν η ευχάριστη νότα των αγώνων!

Τη Κυριακή αναμένεται νέα εξόρμηση καθώς η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, και τα σαββατοκύριακα από εδώ και πέρα θα είναι γεμάτα ποδόσφαιρο για τους λιλιπούτειους αθλητές του Κιλκισιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.