Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Νέο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Μετά από τις συνεχείς και συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, νέο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό ενισχύει το Νοσοκομείο μας.
Πιο συγκεκριμένα μέσω διαδικασίας που οργάνωσε το Κ.ΕΛ.Π.Ν.Ο, το Νοσοκομείο μας προσέλαβε τους παρακάτω συμβασιούχους έργου. Μία παιδίατρος, ένας μεταφραστής, δύο διοικητικοί υπάλληλοι, μία μαία, δύο βοηθοί υγειονομικού προσωπικού, τέσσερις νοσηλευτές, δύο τεχνολόγοι ακτινολόγοι, ένας τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων και μια κοινωνική λειτουργός.

Επίσης το Νοσοκομείο μας απορρόφησε, έναν αριθμό από το πρόγραμμα μακροχρόνιων ανέργων για τους τομείς της υγείας. Ποιο συγκεκριμένα ένας εργαζόμενος Τ.Ε πληροφορικής, δύο εργαζόμενες Τ.Ε διοικητικού λογιστικού, μία εργαζόμενη ιατρικών εργαστηρίων, ένας εργαζόμενος ειδικότητας ψυκτικών Δ.Ε, μία εργαζόμενη ειδικότητας τραπεζοκόμων Υ.Ε, μία εργαζόμενη ειδικότητας καθαριστών Υ.Ε, δύο εργαζόμενες ειδικότητας μεταφοράς ασθενών Υ.Ε.

Επιπλέον, η συνεργασία μας με την σχολή του Ο.Α.Ε.Δ συνεχίζεται, καθώς ξεκινούν την πρακτική τους δυο μαθητές.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, και με την συμβολή του Συμβουλίου Κρίσεων και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ του Νοσοκομείου μας, έχει διοριστεί ένας Νεφρολόγος, και αναμένεται η προσέλευση μιας Ακτινολόγου και μιας Ιατρικής Βιοπαθολόγου.

Ολοκληρώθηκε επίσης η διαδικασία πρόσληψης ενός παιδιάτρου και ενός χειρουργού και αναμένεται άμεσα ο διορισμός τους. Παράλληλα βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης οι αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων Μαιευτήρα – Γυναικολόγου και Αναισθησιολόγου.

Τέλος, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων ενός καρδιολόγου κι ενός οφθαλμίατρου.

Η προσπάθεια στελέχωσης του Νοσοκομείου μας είναι συνεχής με σκοπό και γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας."


1 σχόλιο:

  1. Καβαλησες το καλαμι. Κρυβεις το εργο της ψυχολογου. Τι νεα απο το εργαστηριο Λαζαρος Αγζιδης κτλ και τον κωδικο πληρωμης ενταλματος 0263; Να αναρτησεις ποσες εφημεριες για καθε μηνα κανει το επιστημονικο προσωπικο. Χωρις την αναρτηση δεν πληρωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.