Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Δράσεις Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς για την ανακύκλωση

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Συνεχίζοντας την εστίαση στον παράγοντα περιβάλλον, οι μαθητές του εργαστηρίου Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος επιδόθηκαν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες γύρω από το γνωστικό αντικείμενο της ανακύκλωσης. 

Με βάση τις σχετικές γνώσεις που οικοδομήθηκαν νωρίτερα μέσα στο τρέχον σχολικό έτος, τα παιδιά έφτιαξαν κάδους ανακύκλωσης, προσφέροντας στο σχολείο ένα ολοκληρωμένο σύστημα αειφορικής διαχείρισης απορριμμάτων. 

Οι κάδοι διαχειρίζονται από τους μαθητές του Εργαστηρίου όμως είναι διαθέσιμοι προς χρήση από όλα τα παιδιά του σχολείου, κάτι που ενίοτε οδηγεί σε συνδιαλέξεις μεταξύ αυτών των δυο μαθητικών υποομάδων. 

Έτσι, πέρα από την περαιτέρω ανάλυση της έννοιας και των προεκτάσεων της ανακύκλωσης, παράπλευρα επιδιωκόμενα οφέλη τηε συγκεκριμένης εκπαιδευτικής παρέμβασης ήταν η ανάπτυξη επικοινωνιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.