Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ποδοσφαιρική γιορτή στον Εύοσμο για την Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλο ένα ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

Η αρχή έγινε το Σάββατο όταν 6 (έξι) τμήματα μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα

Οι προπαίδες ''Άγιαξ 2004'' και ''Ρεάλ 2005'' του κ. Κώστα Ντουντούκη αμφότεροι επικράτησαν των αντιπάλων τους οι μεν πρώτοι με σκορ 8-2 επί του Αστέρα Αμπελοκήπων και οι δεύτεροι επίσης άνετα με το ίδιο σκορ επί του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης. Το ποδόσφαιρο που απέδωσαν και τα δυο τμήματα ήταν εξαιρετικά ποιοτικά για την ηλικία τους. .

Την ίδια μέρα οι τζούνιορ '' Μπάρτσα 2006'' και τζούνιορ ''Ίντερ 2007'' του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες επί των Ακαδημιών Ακαντέμικα και Αστέρα Αμπελοκήπων , αντίστοιχα.

Ζεστό χειροκρότημα και για τους προτζούνιορ ''Μαρσέιγ'' και ''Μπάγερ'' του κ. Βασίλη Ορμανίδη. Οι πρώτοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την ακαδημία Μακεδών Ευόσμου ενώ οι μικροί προτζούνιορ της ''Μπάγερ'' αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες στο παιχνίδι τους με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

Στον ''Ντίνο Κούη'' με δράση για 7 (επτά) τμήματα και την Κυριακή
Τα φιλικά παιχνίδια στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ''Ντίνος Κούης'' ξεκίνησαν με τους Μπαμπίνι Α1 οι οποίοι ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους το παιχνίδι τους κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων των θεατών.

Φιλικές νίκες και για τα τμήματα προτζούνιορ ''Ατλέτικο'' και ''Ρόμα'' του κ. Κώστα Τσακιρίδη με σκορ 6-3 και 6-5 επί Ακαδημιών ΑΣ Νεάπολης και Ντίνου Κούη , αντίστοιχα.

Οι φιλικοί αγώνες των τμημάτων προτζούνιορ ολοκληρώθηκαν με αυτόν του τμήματος ''Μάντσεστερ'' του κ. Κώστα Ντουντούκη με το ισόπαλο 5-5 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι τζούνιορ ''Λίβερπουλ'' και ''Παρί´' του κ. Βασίλη Παμπορίδη έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία στα παιχνίδια τους με Αγροτικό Αστέρα και ''Ντίνο Κούη'', αντίστοιχα.

Τέλος πολύ καλό ποδόσφαιρο είχαμε και στο παιχνίδι των προπαίδων ''Γιούβε'' του κ. Βασίλη Ορμανίδη οι οποίοι παρά την ήττα τους από τον ''Ντίνο Κούη'' με σκορ 5-3 απέδειξαν το μεγάλο βαθμό βελτίωσής τους .


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου