Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ντόρα Μπακογιάννη: «Το δικαίωμα στην αποτέφρωση είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα»

Την πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, συνάντησε χθες ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης, κ. Αντώνης Αλακιώτης, και συζήτησαν για τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στην Ελλάδα.

Η κ. Μπακογιάννη άκουσε με προσοχή την ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από τον κ. Αλακιώτη και επανέλαβε την πάγια θέση της, που είχε και ως δήμαρχος Αθηναίων για το θέμα. «Θεωρώ ότι είναι ελεύθερη επιλογή και βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το δικαίωμα της αποτέφρωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλακιώτης την ευχαρίστησε για τη σημαντικότατη συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια στη δημιουργία του κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου που επιτρέπει να προχωρήσει η χωροθέτηση και κατασκευή Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών στη χώρα μας, καθώς έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για την υπόθεσή μας από τον καιρό που ήταν δήμαρχος Αθηναίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.