Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Έσφαζαν φορτηγά και πουλούσαν τα εξαρτήματα

Εξακριβώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, η δράση σπείρας που δραστηριοποιούταν στις κλοπές φορτηγών οχημάτων και στην περαιτέρω εκμετάλλευση των εξαρτημάτων τους.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 5 ημεδαπών, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι χρησιμοποιούσαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή της Ημαθίας, όπου μετέφεραν τα φορτηγά οχήματα που αφαιρούσαν και με τη χρήση ειδικών εργαλείων, προέβαιναν στην αποσυναρμολόγηση και στον τεμαχισμό τους.

Στη συνέχεια τα τμήματα και τα εξαρτήματα των οχημάτων είτε τα χρησιμοποιούσαν στα δικά τους οχήματα, είτε τα πωλούσαν.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα των αστυνομικών στον παραπάνω χώρο, εντοπίσθηκαν τμήματα και εξαρτήματα οχήματος, που είχαν αφαιρέσει πριν από 10 μέρες από περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την κοπή των οχημάτων.

Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν άλλα παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.