Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Βεργίδης: "Όλα βαίνουν καλώς με τον δρόμο Κιλκίς - Μαυρονέρι"


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
"Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας είχαμε ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στην κατασκευή του οδικού τμήματος, κόμβος Μαυρονερίου – είσοδος Κιλκίς. Οι εργασίες δηλαδή επρόκειτο να μεταφερθούν στον κύριο άξονα, οπότε ήταν αναγκαία η λειτουργία παρακαμπτήριου οδικού τμήματος.

Η εξέλιξη αυτή ήταν φυσικό να προκαλέσει δυσκολίες στην κυκλοφορία. Γι’ αυτό, εξ άλλου ζητήσαμε εκ των προτέρων την κατανόηση των κινουμένων στο σχετικό τμήμα. Η λειτουργία του παρακαμπτηρίου τμήματος, εννοείται ότι προβλεπόταν στην αρχική μελέτη και δεν σχεδιάσθηκε εκ του προχείρου και βιαστικά, όπως κάποιοι διατείνονται. Δεν υπήρξε καμία σκοπιμότητα ούτε “δεύτερες σκέψεις”. H κατάσταση πιθανόν να επιβαρύνεται από το γεγονός της παλαιότητας της μελέτης, η οποία είναι δύσκολο να συγχρονισθεί με τα σημερινά δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση ζητούμε και πάλι την κατανόηση των συμπολιτών μας. Και είμαστε σίγουροι, ότι αυτή η κατανόηση και υπομονή θα ανταμειφτεί αποφασιστικά, όταν σε λίγους μήνες ολοκληρωθεί το σπουδαίο αυτό οδικό έργο, που θα διευκολύνει τη ζωή όλων μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου