Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Συνέχισε τους φιλικούς αγώνες η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΟΚ Κρηστώνης
Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κρηστώνης συνέχισαν τους φιλικούς αγώνες. Μέσα σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι μικροί μας ποδοσφαιριστές το χάρηκαν με την ψυχή τους διασκέδασαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έδωσαν ραντεβού και για άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές.

Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν τις ομάδες του Πολυκάστρου, Κιλκισιακού & ΕΘΝΙΚΟΥ Αξιούπολης παρατάσσοντας τρία από τα πέντε τμήματα του.Τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν Προπαίδες, Junior, Bambini.

Η Ακαδημία μας & ο Τεχνικός Διευθυντής-προπονητής Toni Gonzalez τονίζουν ιδιαίτερα "Σαν Ακαδημία δεν ενδιαφερόμαστε για τα αποτελέσματα των τμημάτων,η φιλοσοφία μας είναι να διδάξουμε το σωστό ποδόσφαιρο με στόχο την βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας αλλά και την διαπαιδαγώγηση και την δημιουργία σωστών χαρακτήρων".

Η Ακαδημία ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ευχαριστεί την ΑΕ Πολυκάστρου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην Ακαδημία μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.