Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ηττήθηκε από τον Ίκαρο Έδεσσας, η ομάδα Παμπαίδων του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς η οποία συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Μ., στο Τρίτο της παιχνίδι ηττήθηκε στην έδρα της από τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ (19-25), (18-25), (16-25).

Έχασε δίκαια σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, από μία ομάδα η οποία είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Είχε παίκτη ηγέτη με εμπειρία που έδινε λύσεις στην ομάδα του και ήταν κυρίαρχος πάνω στο φιλέ, έπαιζαν απλό, ποιοτικό βόλεϊ και ήταν αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις τους. Αυτά που στον συγκεκριμένο αγώνα έλλειπαν από τον Άτλαντα με αποτέλεσμα, λόγω και της απειρίας, να κάνει επιπόλαια λάθη και να χάσει τον αγώνα.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός στο πρώτο σετ. Το σκορ εναλλάσσονταν και η ροή του παιχνιδιού ήταν πόντος-πόντος μέχρι το 15-17. Δυστυχώς όμως για τον Άτλα Κιλκίς από το χρονικό σημείο εκείνο και μετά, αντί να μειώσει και να προσπεράσει, έχασε το σετ με 19-25.

Το δεύτερο σετ ήταν περίπου αντιγραφή του πρώτου. Αλλάζοντας στρατηγική στο σερβίς ο Άτλας και δυσκολεύοντας την αντίπαλη ομάδα στην υποδοχή εν τούτοις δεν μπόρεσε να πάρει το σετ.. Το έχασε με 18-25 σετ.

Στο τρίτο σετ φαίνονταν ξεκάθαρα στα πρόσωπα των παικτών του Άτλαντα Κιλκίς η απογοήτευση και μη μπορώντας να το διαχειρισθούν σωστά παρά τις παραινέσεις των φιλάθλων-φίλων και γονέων, έχασαν το σετ και τον αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χειρούλης για άλλη μια φορά τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τιςπροοδευτικές επιδόσεις των αθλητών του πάντα σε σχέση με το χρόνο, καθότι η ομάδα δημιουργήθηκε πριν από 9 μήνες και συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Τόνισε επίσης πως η επαναλειτουργία του τμήματος βόλεϊ παμπαίδων δίνει την ευκαιρία στα νέα παιδιά που αγαπούν το βόλεϊ να πλαισιώσουν το τμήμα αρκεί να τηλεφωνήσουν στα γραφεία του Συλλόγου για να πάρουν πληροφορίες: 23410-29376

Σύνθεση ομάδας. (Προπονητής: Γιώργος Χειρούλης). Παίκτες: ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝ., ΠΕΛΤΙΑΝ ΚΥΡ., ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΠΑΝ., ΚΟΥΡΟΜΠΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝ, ΟΥΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΦ., ΤΡΟΠΙΟΣ ΑΝ., ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΚΥΡ..

Επόμενος αγώνας Σάββατο 1 Απριλίου εκτός έδρας με ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.