Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

7η νίκη στη σειρά για τον Αίαντα Κιλκίς/Ατέρμων

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Το αήττητο σερί της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ Α.Σ.ΑΙΑΣ /ΑΤΕΡΜΩΝ συνεχίστηκε στον 7ο αγώνα της στην Αλεξάνδρεια αυτή τη φορά, την Κυριακή 5/3/2017. 

Στο 1ο σετ οι έμπειρες αθλήτριες του Αίαντα ξεκίνησαν πολύ δυναμικά (1-7) με την αρχηγό της ομάδας Κυριακίδου Εύη σε μεγάλα κέφια να καρφώνει, να μπλοκάρει, να βγάζει άμυνες και τις Σωτηρίου – Παρασκευαΐδου να συμπληρώνουν με ανελέητες επιθέσεις από τις άψογες πάσες της πασαδόρου Νικολαΐδου. 

Οι Δαλακλή και Λάιου ολοκλήρωναν την επιτυχημένη πορεία καθώς και η Κωνσταντινίδου από τη θέση του Λίμπερο σήμερα. Έτσι δημιούργησαν την απαραίτητη ασφαλή διαφορά (4-16) για να μπουν στο παιχνίδι και οι νεότερες αθλήτριες Καντίδου, Κοτίδου, Κώστογλου Σοφία και Κώστογλου Σταυρούλα , προερχόμενες από τις ομάδες των Κορασίδων και Παγκορασίδων οι οποίες και συνέχισαν αξιόλογα την προσπάθεια (10-19) ως το τελικό (17-25).

Στο 2ο σετ μικρά λαθάκια από την πλευρά του Αίαντα οδήγησαν το σκορ στην ισοφάριση στο 6 αλλά από κει με τη Λάιου στο σερβίς, σερί 10 πόντων για τον Αίαντα ως το 6-16 κι από κει στο 11-20 και στο τελικό 16-25.

Στο 3ο σετ παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των αθλητριών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας , η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη για να καλυφθεί. (1-7) (5-13) (6-17) (8-25).

ΤΑ ΣΕΤ: (17-25), (16-25), (8-25), διάρκεια αγώνα: 54’

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, Α.Σ.ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου), Κυριακίδου, Λάιου, Δαλακλή, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αε), Κωνσταντινίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Σταυρ, Καντίδου, Κοτίδου, Βλάχου.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 18.00 , με ενός λεπτού σιγή στο πρώτο σερβίς, στη μνήμη της 14χρονης αδικοχαμένης μαθήτριας που βύθισε την Αλεξάνδρεια στο πένθος.

Στο τέλος του αγώνα με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε τη Χατζοπούλου Δήμητρα, την αθλήτρια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, στο Κιλκίς. Εμφανώς καλύτερα σωματικά και ψυχικά η νεαρή αθλήτρια φωτογραφήθηκε με τις αθλήτριες του Αίαντα που της ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση.

Επόμενη αγωνιστική: Κυριακή 12 Μαρτίου, ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ, ώρα 18.00 με τον ΕΓΣ Ζαφειράκη Νάουσας.

Βίντεο ολόκληρου του αγώνα, στη Δημόσια Σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΒΟΛΕΪ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΕΓΓΡΑΦΕΣ για τις Ακαδημίες Βόλεϊ (ηλικία Δημοτικού) και τα προαγωνιστικά τμήματα (ηλικία Γυμνασίου) τηλ: 6972 680 579 κα Ελένη Μουρατίδου.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΣΤΙΒΟΣ-ΤΖΟΥΝΤΟ-ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΒΟΛΕΪ) τηλ: 23410-76965

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

https://www.facebook.com/atermongroup/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.