Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη 51χρονος στο Πολύκαστρο για 1.123 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Οι συνεχείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, οδήγησαν στη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ειδικότερα, χθες (5-3-2017) το απόγευμα, εντοπίστηκε ο 51χρονος να κινείται με το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει 750 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε και ένας φορητός πομποδέκτης ραδιοσυχνοτήτων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 373 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών και τρία φυσίγγια.

Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς, ενώ τα λαθραία πακέτα τσιγάρων, θα σταλούν στο Τελωνείο Κιλκίς, για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.