Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Κρατάει τους 3 βαθμούς ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος έχοντας MVP τον Κ. Ντουντούκη με καταπληκτική απόδοση για δεύτερο παιχνίδι, τον Κ. Κοπαλίδη σταθερό και φορμαρισμένο κάτω από τα δοκάρια & μαχητή τον Δ. Σεφερίδη πέτυχε μια σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή Αργυρούπολης με 3-1 πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, έχοντας 9 τελικές on target και ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Αλέξανδρος παρουσιάστηκε διαβασμένος, είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια, την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο με εναλλαγή ρυθμού, κλείνοντας τους διαδρόμους στο αμυντικό του τρίτο και βάζοντας προβλήματα στον αξιόμαχο αντίπαλο & δημιουργώντας φάσεις με έξι τελικές on target από τους Ντουντούκη 8’,22’,51, Ιωαννίδη 10’, Αλεξανδρίδη 14, Βασιλειάδη 44´ και πετυχαίνοντας τρία γκολ στο 25’ , 57’ & 85’ πήρε τους 3 βαθμούς. 

Η ομάδα του Ηρακλή Αργυρούπολης έπαιξε και προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την εστία του τον Αλέξανδρο και είχε ένα δοκάρι ενώ το σκορ ήταν 0-1. Στο β’ ημίχρονο, προσπάθησε να βγει κάπως επιθετικά, είχε 2-3 ευκαιρίες χωρίς ουσία όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 52’. 

Ο Αλέξανδρος στο 23’ πήρε πέναλτι , όταν ανατράπηκε εντός περιοχής πέναλτι ο Βασιλειάδης από αμυντικό τον γηπεδούχων το οποίο εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και απέκρουσε ο γηπεδούχος τερματοφύλακας και με παρέμβαση αμυντικού η μπάλα να καταλήγει corner. 

Μετά την εκτέλεση του στην καρδιά της περιοχής τερματοφύλακα η μπάλα από απομάκρυνση αμυντικού έφτασε στον Τσιμπούκα ο οποίος από το ύψος του σημείου του πέναλτι με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1. 

Στο 51’ ο Ντουντούκης πίεσε με ωραία ενέργεια τον αντίπαλο αμυντικό στον άξονα του γηπέδου, του «έκλεψε» την μπάλα 10 μέτρα έξω από την περιοχή και με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. 

Ο ίδιος «σφράγισε» την νίκη του Αλέξανδρου στο 85’ με απευθείας χτύπημα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του αντιπάλου κάνοντας το 1-3. Μελανό σημείο του αγώνα για τον Αλέξανδρο η φάση του 81’ όπου η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Π. Γιαξή ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι. Πολύ καλός ο διαιτητής Δραγούσης & οι Βοηθοί διαιτητή Καποδίστρια, Παπαδόπουλος Ι.

Σύνθεση: Κοπαλίδης, Βασιλειάδης, Σεφερίδης, Ψωμιάδης, Τσιμπούκας, Γιαξής, Ορφανίδης (78’ Μπαρχουνταρασβίλι ), Παμπουκίδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Αλεξανδρίδης (80’ Μποσταντζίδης ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.