Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ήττα του Άτλαντα Κιλκίς στα Γρεβενά με 3-2 στα σετ.

Της Μαρίας Σιότσου
Η Γυναικεία ομάδα του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ με τις ΛΙΑΛΙΑ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΗ,ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΟΤΣΙ ΙΖ, ΝΤΟΤΣΙ ΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΤΑΡΑ, ΒΕΡΓΟΥ, ΜΕΣΙΑΡΗ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, παρά τις προσπάθειες να κερδίσουν το εκτός έδρας παιχνίδι στα Γρεβενά δεν τα κατάφεραν και επέστρεψαν με ήττα 3-2 στα σετ.

Η προσπάθεια τους φάνηκε αφού ενώ κέρδισαν το 1ο σετ 25-14 έχασαν το 2ο με 21-25 κέρδισαν το 3ο με (25-18). Κι ενώ φάνηκε ότι θα τελείωνε το παιχνίδι με την κατάκτηση του 4ου σετ η ομάδα εμφάνισε σημάδια κούρασης με αποτέλεσμα να χαθεί το σετ και να κριθεί το παιχνίδι στο ψυχοφθόρο 5ο σετ όπου η ομάδα των Γρεβενών έχοντας καλύτερη ψυχολογία κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι.

Ο προπονητής Γιώργος Χειρούλης παρατήρησε αδυναμίες της ομάδας οι οποίες θα διορθωθούν στις προπονήσεις που ακολουθούν πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια εντός έδρας την Κυριακή στις 16:00.

Το τμήμα πετοσφαίρισης των Παγκορασίδων του Άτλαντα Κιλκίς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας 1ος όμιλος, έχασε στο εκτός έδρας παιχνίδι του, από το Αιγίνιο με 3-0 σετ (15-25, 16-25, 17-25). 

Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι της δείχνει πρόοδο σε όλους τους τομείς καθώς, αν και νεοσύστατο τμήμα, εφαρμόζει τακτική και συστήματα προχωρημένων ομάδων που παίζουν στην ίδια κατηγορία.

Στο 1ο σετ, η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα να χάσει με 15-25. Στο 2ο σετ, ναι μεν διόρθωσε την υποδοχή, πίεσε στο σερβίς και έπαιξε καλά στην επίθεση εντούτοις στα μέσα του σετ έκανε αρκετά επιπόλαια λάθη αποτέλεσμα να χάσει με 16-25. Στο 3ο σετ αν και αγωνίσθηκε με πείσμα δεν μπόρεσε η ομάδα να ξεπεράσει τα λάθη της με αποτέλεσμα να χάσει το σετ με 17-25 και παράλληλα τον αγώνα.

Οι παίκτριες του Άτλαντα που αγωνίσθηκαν ήταν οι εξής: ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΚΟΛΩΚΟΥΤΣΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΥΡΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΖΕΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΣΑΚΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑ , ΦΟΥΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ.

Επόμενος αγώνας εντός έδρας με το ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ. ΔΙΟΥ.

Η έκπληξη του Α.Π.Ο ΑΤΛΑΣ ήταν η ομάδα των Παμπαίδων που στην παρθενική τους εμφάνιση γύρισαν με νίκη από την Κατερίνη. Ο προπονητής Γιώργος Χειρούλης και η αποστολή της ομάδας με τους: ΚΑΠΟΥΛΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΡΟΠΙΟ, ΚΑΡΑΔΗΜΟ, ΚΟΥΡΟΜΠΗΛΙΑ, ΠΕΛΤΙΑΝ, ΟΥΣΤΑ και ΙΑΚΩΒΙΔΗ κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο με ψυχολογία και να τελειώσουν το παιχνίδι υπερ τους με 3-0 στα σετ.

Οι Ακαδημίες του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ συνεχίζουν τις προπονήσεις για εγγραφές ή πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και Γιώργο Χειρούλη τηλ: 6937156278 & 6945670190.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.