Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Διαδικασία χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2017

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμ. 609/16822/14-02-2017 (ΦΕΚ 600/Β/24.2.2017) θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2017.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
· Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ,  από  27 Φεβρουαρίου έως 27 Μαρτίου του 2017.

Η αίτηση είναι αποδεκτή όταν σ’ αυτή επισυνάπτονται ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.

(Στην περίπτωση που δεν επισυνάπτονται δικαιολογητικά που αφορούν κριτήρια προτεραιότητας τότε η αίτηση είναι επιλέξιμη αλλά δεν βαθμολογείται για τα κριτήρια αυτά.)

· Η οριστικοποίηση των αιτήσεων μετά τους απαραίτητους ελέγχους θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 15 Μαΐου.

· Στην συνέχεια θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά οι μη επιλέξιμοι αιτούντες, ενώ θα ακολουθήσει περίοδος 10 ημερών για την υποβολή ενστάσεων.

· Ακολουθεί η ηλεκτρονική ενημέρωση των αιτούντων για την βαθμολογία τους. Όσοι διαφωνούν μπορούν να υποβάλουν ένσταση στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

· Οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου το αργότερο μέχρι 27 Ιουλίου.

· Η χορήγηση των αδειών νέας φύτευσης στους αιτούντες-δικαιούχους γίνεται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Υπουργείου με τούς κωδικούς του κάθε παραγωγού, το αργότερο μέχρι την 1η Αυγούστου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της διαδικασίας επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.