Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Κιλκισιακός: 18η νίκη σε 20 παιχνίδια;

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Όλα κύλησαν ομαλά στη τελευταία προπόνηση του Κιλκισιακού στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Πολυπέτρου, στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ο Μάκης Δανδίκας δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Γιώργο Σαπανίδη, που θα εκτίσει τη τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Μετά την ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι ο Κιλκισιακός έχει ως στόχο να φτάσει στη 18η νίκη σε 20 παιχνίδια, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα.

Ο κ. Δανδίκας εφιστά τη προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, μιας και το κύριο "όπλο" του ΑΟΚ την εφετινή χρονιά είναι η μεγάλη αγωνιστική διάθεση που δείχνει στα παιχνίδια του.

Επίσης η ομάδα μας θέλει να κρατήσει τη διαφορά και αν δύναται να την αυξήσει ακόμη περισσότερο, ούτως ώστε να έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.