Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (14/3/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μετά το χθεσινό ρεπό ο Κιλκισιακός Β΄ επανήλθε τη Τρίτη στις προπονήσεις στο γήπεδο του Σταυροχωρίου. Μπορεί τη Κυριακή η ομάδα μας να γνώρισε την ήττα στο Δροσάτο, όμως έδειξε για ακόμη μια φορά θετικά δείγματα γραφής, κάτι που αποτυπώνεται φυσικά και στον βαθμολογικό πίνακα.

Το συγκρότημα του Θωμά Ραραφίδη βρίσκεται στη πέμπτη θέση, και το Σάββατο υποδέχεται τον Ηρακλή Φύσκας, Από τη στιγμή που έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ με την ομάδα προπονούντα;ι και αρκετά παιδιά από το τμήμα Παίδων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Ωρα για παιχνίδι στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!Ο καιρός φτιάχνει και οι εγκαταστάσεις του Σαλάτς γεμίζουν με τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού!

Τη Δευτέρα οι Προπαίδες, και σήμερα οι Παίδες με σύγχρονες ασκήσεις ετοιμάζονται για τους φιλικούς αγώνες.

Αύριο Τετάρτη σειρά για τους Τζούνιορ, τους Προτζούνιορ και τα Μπαμπίνι! Θυμίζουμε πως οι εγγραφές συνεχίζονται όλη τη χρονιά, και σε κάθε νέο μέλος δίνεται ΔΩΡΕΑΝ στολή αγώνα και τσάντα αποστολής.

Νίκη και με τις πρωτοπόρες

Στις προπονήσεις επανήλθε το απόγευμα της Τρίτης η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού. Τα συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα, και η ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση στα παιχνίδια, έχουν ανοίξει την...όρεξη των κοριτσιών.

Για αυτό ο Κιλκισιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής στην Ημαθία με τον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Με πίστη στις δυνάμεις τους οι παίκτριες του Νίκου Κωτάκη δηλώνουν έτοιμες και για αυτή τη πρόκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.