Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ποια τα οφέλη στην υγεία από ένα μάθημα Zumba;

Επιμέλεια: Kinesis Gym Kilkis
Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μαθήματα Zumba; Σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δε θα είναι βαρετό ώστε να σας πείσει να έχετε συνεχές ενδιαφέρον; Τότε τα μαθήματα Ζumba είναι η λύση για εσάς, η προπόνηση Ζumba προσφέρει μία εκγύμναση σαν καμία άλλη με μουσική που θα σας δώσει ζωντάνια αλλά και οφέλη που σίγουρα θα απολαύσετε. 

Οι έντονοι ρυθμοί συμβάλουν στην καύση πολλών θερμίδων. Κατά μέσο όρο, ένα πρόγραμμα γυμναστικής Zumba μπορεί να κάψει περίπου 400 θερμίδες.

Για να δούμε όμως αναλυτικότερα τα πολλαπλά οφέλη που έχει η Zumba για την σωματική και πνευματική μας υγεία.

Είναι για όλους: Το σημαντικότερο είναι πως η Zumba είναι για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και εμπειρίας στην γυμναστική. Είτε ξεκινάτε τώρα είτε είστε έμπειροι στο χώρο του Fitness η Zumba είναι κατάλληλη επιλογή για όλα τα επίπεδα και τις αντοχές.

Γυμνάζει όλο το σώμα: Όλα τα μέλη και οι μύες του σώματος βρίσκονται σε κίνηση κάτι που οδηγεί στο να έχουμε τέλεια αποτελέσματα. Αντί να επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος η Zumba χρησιμοποιεί ολόκληρο το σώμα και όλους τους μύες για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προπόνηση.

Μειώνει την αρτηριακή πίεση: Σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή η Ζumba θα βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής σας πίεσης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όφελος, ειδικά για εκείνους που έχουν προβλήματα με την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Άσκηση και διασκέδαση: Συνδυάζει αποτελεσματική άσκηση με διασκέδαση αφού η όλη ατμόσφαιρα παραπέμπει σε πάρτυ με ένα αίσθημα ευφορίας.

Πέρα από τα οφέλη στην υγεία μας τα ψυχικά οφέλη ποικίλουν.

Ανακουφίζει από το άγχος: Η άσκηση σε γενικές γραμμές βοηθά στην απελευθέρωση του στρες. Χορός, μουσική και Zumba μπορούν να κάνουν την όλη διαδικασία πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Η Zumba βελτιώνει τη διάθεση και κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους!

Bελτιώνει την κοινωνική σας ζωή: Η zumba είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να έρθετε σε επαφή και να αλληλεπιδράσετε με κόσμο. 

Παρακολουθώντας μαθήματα σε εβδομαδιαία βάση θα σας επιτρέψει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε φιλίες με τους συναθλητές σας στη zumba. Το να κάνετε λοιπόν προπόνηση zumba θα είναι πολύ πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον, όπως θα ήταν να χορεύατε με τους φίλους σας.

Στο γυμναστήριο μας Kinesis–Gym πραγματοποιούνται μαθήματα Ζumba για όλες τις ηλικίες τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους. Τα μαθήματα γίνονται από την πιστοποιημένη Zumba Instructor Barbora Κοσμίδου η οποία είναι στην διάθεση σας για να σας καθοδηγήσει και να σας λύσει τυχόν απορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.