Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί τα παιδιά λατρεύουν την Zumba;

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym-Kilkis
Η ZUMBA έχει μπει για τα καλά στις ζωές μικρών και μεγάλων καθώς είναι μια εναλλακτική λύση που γυμνάζει όλο το σώμα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει διασκέδαση, χαρά, ευεξία χωρίς πίεση όπως ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα γυμναστικής. 
Το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα πρότυπα εκγύμνασης που επιβάλλονται για νεαρότερες ηλικίες. Ο χορός, η γυμναστική και το παιχνίδι γίνονται ένα.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό καθώς η δομή του είναι τέτοια, που προσφέρει στο παιδί ασφάλεια και εμπιστοσύνη. 

Η προθέρμανση μας, η κεντρική μας χορογραφία, το παιχνίδι, οι δραστηριότητες μας, καθώς και η αποθεραπεία, εξασφαλίζουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο γυμναστικής, δημιουργικής απασχόλησης, καινούργιες γνώσεις, καινούργιους φίλους μα πάνω απ’ όλα βοηθά να αναπτύξουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να ενσωματώσουν την γυμναστική ως ένα φυσικό μέρος της ζωής τους.

Τα οφέλη πολλαπλά:

· Ανάπτυξη συνεργασίας

· Αυτοεκτίμηση

· Πρόληψη παιδικής παχυσαρκίας

· Έχουν αυξημένη αυτοπεποίθηση ,λιγότερο άγχος και στρες κάτι που τους βοηθά να έχουν ποιοτικό ύπνο.

· Αποκτούν καλύτερη μνήμη, καθώς καλούνται να αποστηθίσουν τα βήματα.

Όλα τα παραπάνω οφέλη σε συνδυασμό με την διασκέδαση που προσφέρει η Zumba έχουν κάνει μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν αυτό το μάθημα. Στο γυμναστήριο μας Kinesis–Gym λειτουργούν τμήματα Zumba Junior και Zumba Kids,αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τα μαθήματα με χαρά σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 13:30 στο Πάρκο Κήπος.

Στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς θα παρουσιάσουμε ένα μέρος της δουλειάς μας με την υπεύθυνη Zumba Instructor Barbora Κοσμίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.