Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Τιμητική διεθνής διάκριση για τη δική μας Doppler S.A.

Υπογράφει ο Σταύρος Σταυρόπουλος 
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος DOPPLER SA
Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιούμε τη διάκριση της εταιρίας μας στο διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του Αμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλάδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig»* στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts».

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ορόσημο για όποια εταιρία λάβει τιμητική διάκριση, καθώς στηρίζει την ποιότητα, την καινοτομία, το βαθμό δυσκολίας αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις υλοποίησης του κάθε έργου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς μια αμιγώς ελληνική εταιρία κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε κολοσσούς και πολυεθνικές, του κλάδου των ανελκυστήρων.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει, στο μέγιστο βαθμό, τόσο την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και την καταξίωσή μας στη διεθνή αγορά.

Τέλος, το βραβείο αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας εμψυχώνει, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξωστρέφεια και την ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

*Το έργο «Maersk Oil Rig»

Η Maersk Drilling Company είναι μια παγκόσμια εταιρία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, η οποία εξειδικεύεται στις γεωτρήσεις για τις πετρελαϊκές εταιρίες παγκοσμίως. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Κοπενχάγη, ενώ διατηρεί και υποκαταστήματα σε 11 ακόμη χώρες.

Τα γραφεία της Maersk στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ανέθεσαν, στην DOPPLER S.A., να διεξαγάγει μια μελέτη για την κατασκευή ενός ανελκυστήρα στη θαλάσσια εξέδρα γεώτρησης της Maersk, στην περιοχή εκείνη. 

Στόχος ήταν η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα, για τη μεταφορά προσωπικού/φορτίων. Έπειτα από μια εκτεταμένη έρευνα από την εταιρία μας, ο ανελκυστήρας κατασκευάστηκε επιτυχώς και τοποθετήθηκε σε ένα φρεάτιο σιδηροκατασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.